Hangisinden başlasak bilemedim...
Bir türlü geri açılmayan İnstagram’dan mı Instagram açılmıyor diye VPN’le giriş tespit edildiğinde kapatılan VPN uygulamalarından mı? Yoksa istismarcılar kol geziyor denerek kapatılan Roblox oyunundan mı?

Özgürlüğümüz günden güne kısıtlanıyor kimse buna dur demiyor! 
Dünya savaş söylentileriyle çalkalanmaya devam ediyor. Adeta orman kanunlarına döndük! 
Herkes bir yandan birine boy gösteriyor ee tabi hal böyle olunca da altının, doların değeri oynayıp duruyor.
 

Ülkemizde geçim sıkıntısı günden güne artarken bizler sosyal medya platformlarına, sokak hayvanlarına takılıp gerçek sorunlarla yüzleşmeyi reddetmeye devam ediyoruz.
Peki nereye kadar?

Ülkemizin ekonomik duru
mu bu kadar kötü hale gelmişken. Ülkemizde mülteci sorunu günden güne artarken tek sorunumuz bunlarmış gibi davranmaya devam ediliyor.
 

Erken bir seçime gidilmesi istekten çok ihtiyaç haline dönüşmüş durumda bahsi geçen “Türkiye 100 yılında” ileriye değil geriye doğru gitmeye devam ediyoruz.
 

23 yıldır el değiştirmeyen hükümet artık yozlaşmış ve adeta kangren olmuş bir bacak haline gelmiş durumdadır. Erken seçime gidilmesi Türkiye’nin lehine olacaktır. Türkiye’nin kaderi ancak bu şekilde düzelecek hale geldi. Maalesef ki artık internet erişim kısıtlamaları, hayvanlara karşı yapılan uygulamalar ve baş kaldıran herkese karşı takındıkları tutumla günden güne sadece bizleri bölüştürmeye çalışarak bir o yana bir bu yana savuruyorlar...