Ne zaman bu hale geldik? Ne zamandır bu denli yozlaştık ve çirkinleştik?

Haftanın gündemine bakınca tüyler ürperiyor.  Hali hazırda 19 günün sonunda naaşı bulunan Narin kızımız var. Başka yöne kafamızı çevirelim desek Tekirdağ’da daha 2 yaşındaki Sıla bebek kan donduruyor adeta...

Bu nasıl bir nefstir ki 2 yaşındaki bebeğe uyanır. Bunları yapanlar vehayut yapılmasına göz yumanlar insan değildir olamazlarda! 

Elazığ’a bakıyoruz 5 yaşında bir kız çocuğu dayısı tarafından istismar ediliyor.
Sahi ne zaman insan olacaksınız?

Bu nasıl bir zihniyettir, nasıl bir açlıktır hatta alçaklıktır?

Verilen cezalar nereden baksanız yetersiz.

Herhangi bir şekilde istismar suçuna karışan hiçbir kimseye iyi hal indirimi yapılmamalıdır. Canlarımızın hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ve hatta böyle yüz kızartıcı suçlardan hüküm giyenlerin bütün her yerde sicillerine yaptıkları suç işlenmeli ve toplumda dışlanmalarını sağlayacak damgalar vurulmalıdır ki kimse bir daha bunlara güvenmesin!

Aynı binada oturduğumuz insanlara güvenemez olduk derken, aile fertlerine güvenemez hale geldik! İleriye değil geriye hatta çok geriye gidiyoruz. 
Bir anne nasıl bebeğine istismarda bulunulmasına susar aklım almıyor alamıyor!

Ne hale geldik, nasıl bastırıldık böyle!
Susmamalıyız, susamayız, susarsak sıradakinin bizim evlatlarımız olmayacağının  garantisi yok!

“Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu ve kurtarıcısı olduğu bir ülkede bu olanlar nasıl meydana gelebilir!

Aklım almıyor artık bu yaşananları bu düzen acilen değişmelidir ve bu suçları işleyenlere çok ağır yaptırımlar uygulanmalıdır.