3 ay önce Yurt

KESK Eskişehir Şubeler Platformu, TÜİK'in enflasyon rakamlarına tepki gösterdi. Platform adına açıklama yapan Sertaç Durdu, TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki göstererek “Yaşadığımız gerçek hayat pahalılığı ile ilgisi olmayan sanal rakamlar özellikle maaş zammı alacağımız dönemlerde daha da aşağı çekiliyor. TÜİK rakamlara takla attırarak gerçek enflasyonu gizliyor” dedi.

3 ay önce Yurt

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, İzmir’in Bornova ilçesinde çıkan orman yangınına müdahalede destek sağlamak için bölgeye 20 araç ve personel gönderdi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana'daki Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve öncesi çekilen aile fotoğrafında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yan yana durdu.

3 ay önce Ekonomi

Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANASİAD) Başkanı Hakan Birkan, haziran ayı enflasyon verilerini değerlendirerek, Türkiye'de son yıllarda aşırı artan enflasyonun düşüş eğilimine girmesinin olumlu bir gelişme olduğunu belirtti

3 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Gençlik Stratejik plan toplantısı düzenledi Genç elçilerin fikir ve görüşlerinin alındığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin karar alma sürecine gençlerin katılımı sağlanacak

3 ay önce Bülten

Yönetmenliğini Aycan Karadağ ve İbrahim Kucuş’un üstlendiği "Dönüşüm: Bornova Sokağı" belgeseli, ilk gösterimini 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirecek.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Özel, “Bugün Türkiye'nin çözülmesi gereken bir sığınmacı sorunu, Türkiye'nin düzensiz göç sorunu, kaçak, göçmen sorunu vardır. Ve bu sorunun çözülmesi için CHP olarak en kuvvetli inisiyatifi alacağımızı bu seçim süreci bittikten sonra söyledik. Zamanında ‘Esad'la görüşün’ dediğimizde bize dediğini bırakmayanlar şimdi tekrar tatil yapabiliriz noktasına geldiler” dedi.

3 ay önce Bülten

Amasya Belediyesi ekipleri, Yeşilırmak Nehri’nde temizlik çalışması yaptı. Başkan Turgay Sevindi, “8500 yıllık tarihe sahip şehrimizin ortak değeri olan Yeşilırmak Nehri’mize sahip çıkmalıyız” dedi.

3 ay önce Gündem

Nilüfer Belediyesi ile Nilüfer Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen Nilüfer Bisiklet Akademisi ile Nilüferliler, güvenli sürüş tekniklerini öğreniyor

3 ay önce Bülten

Endonezya’ya bağlı Bali Adası, son yıllarda Türk turistlerin de ilgi odağı haline geldi. Turizm Uzmanı Burcu Gümüşel, “Dileyen dilediği zaman sonsuz vize kuyruklarına girmeden Bali'ye seyahat edebiliyor. Bali'de bütçeniz ne olursa olsun pahalı bir hizmet almayacağınızı bilmeniz gerekiyor” dedi.