8 ay önce Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin en kritik kararlarından biri de Hatay için verildi. Felaketin yaşandığı 6 Şubat tarihinde belediye başkanı olan Lütfü Savaş, CHP lideri Özgür Özel'in "Hatay'da tarihi bir karar vereceğiz" demesinin ardından yeniden aday gösterildi. Adaylığı tartışmaları beraberinde getiren Savaş'a gazeteci Cüneyt Özdemir'in yüzüne söylediği sözler dikkat çekti.

8 ay önce Ekonomi

Enflasyonla mücadele kapsamında bir dizi program hayata geçirilirken yeni adımların gelebileceği sinyali verildi. Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartı kullanımındaki artışa dikkatleri çekerek kredi kartına düzenleme gelebileceğini ifade etti. Yapılan bu açıklama sonrasında ekonomistler kredi kartlarında yapılabilecek düzenlemeyle ilgili olası senaryoları açıkladı.

8 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak MGK, Irak'ın kuzeyinde toplam 21 askerin şehit olduğu saldırıların ardından bölgede devam eden operasyonlar ile Irak ve Suriye'nin kuzeyine dönük gerçekleştirilen hava harekatlarının sonuçlarını masaya yatıracak.

8 ay önce Gündem

Mali'de hafta sonu kaçak altın madeninin çökmesi sonucu en az 70 kişinin öldüğü belirtildi.

8 ay önce Politika

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimlerde partisinin 100 bölgede Saadet Partisi ile ortak gireceğini belirtti.

8 ay önce Gündem

Malatya'da, yapımı tamamlanan afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

8 ay önce Sağlık

Son günlerde hastaneye öksürük, ateş ve grip şikayetleriyle yatış oldukça arttı. Bağışıklığımızı bu dönemde nasıl dinç tutabiliriz?

8 ay önce Sağlık

Son günlerde artan öksürük ve ateş şikayetleri sonrası gündeme gelen Disease (X) hastalığı endişe yaratmıştı. Konuyla ilgili Bakan Koca'dan açıklama geldi.

8 ay önce Spor

İki oyuncuyu renklerine bağlayan takım, üçüncü oyuncu olarak kimi düşünüyor?

8 ay önce Gündem

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek ve Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 8. Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya geldi.