3 ay önce Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu parti merkezinde ziyaret etti. Görüşme sonrası yapılan açıklamada Davutoğlu, Dışişleri Bakanlığı döneminde ortaya koyduğu Suriye politikasına ilişkin, "13 yıllık Suriye krizinin 8 yılında ben yokum. Yönetimde olmadığım gibi, dışlanmışım. Siyasetçi insandır, hata yapabilir" dedi. Davutoğlu, "8 yıldır görevde olmayan birine saldırmak kolay. Hesap sormak kolay. Peki 13 yıldır bu ülkeye yöneten insanlara, niye bu sorulmuyor?" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Yurt

Prof. Dr. Aziz Konukman, “Cumhurbaşkanı bütçesine yaklaşık 4 milyar eklenmiş. Cumhurbaşkanı bütçesi 12.2 milyardı, 16 küsür milyar olmuş. Yaklaşık 3,8 bir ekleme olmuş. Neyle olmuş bunlar? Cumhurbaşkanı kararlarıyla. Anayasaya aykırı, bütçenin tabi olduğu 5018’e aykırı. Yedek ödenek üzerinden bir ekleme yapılıyor. Tasarruf genelgesinin ne kadar gayri ciddi olduğunu gösteriyor" dedi.

3 ay önce Yurt

Manisa ili Gölmarmara İlçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

3 ay önce Gündem

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay şehit oldu.

3 ay önce Gündem

Free Web Turkey 2023 İnternet Sansürü Raporu yayımlandı. Rapora göre, 2023 yılında 14 bin 680 haber engellendi... En çok yolsuzluk ve usulsüzlük konulu haberlerin engellendiği belirtilen raporda, bu haberlerde suçla adı anılanlar ise kamu görevlileri ile AKP’ye yakın kişiler oldu.  

3 ay önce Sağlık

Yaz aylarının getirdiği sıcaklık artışı daha hafif öğünlerin tercih edilmesine neden oluyor Serinletici, hafif bir öğün ve keyifli bir lezzet arayışında olanlar için olgunlaşan karpuzların tadına beyaz peynir eşlik ediyor

3 ay önce Gündem

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan teklifle, Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişikliğe gidiliyor Buna göre, Kanun'un amaçlarına "insan, hayvan ve çevre sağlığı gözetilmek kaydıyla" ifadesi ekleniyor

3 ay önce Gündem

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi Meclis'e verildi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, saldırgan, anatomik yapısı bozulmuş, sahiplendirilemeyen köpeklere ötenazi uygulanacağını açıkladı. Güler Belediyelerin sorumluluklarına işaret ederek, "Kanunun açık emrine rağmen gereğini yapmayan ve bundan dolayı da bu sorunun büyümesine sahipsiz köpek popülasyonun artmasına sebebiyet veren belediye başkanları, meclis üyeleri ve idari görevliler hakkında altı aydan iki yıla kadar hapis cezası yaptırımı öngörüyoruz" dedi.

3 ay önce Yaşam

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, MÜSDAV tarafından hazırlanan 15 Temmuz fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi

3 ay önce Gündem

20 yaşındaki Ata Emre Akman'ın sanıklarından E.Ö (17) 24 yıl hapis cezası verildi.