3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Avrupa 2. Bölge Dere Islahı ve Bakım Onarımı Tanıtım Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Hedefimiz İstanbulluların sorunlarını çözmek. Milletine hizmet etmek. Bir kişinin değil, milletinin sözünü dinlemek, milletini mutlu etmek. Bizim partizanlıkla işimiz yok. Bizim insanlarımıza hizmet ederek mutlu etmekle işimiz var. Milletimiz bir avuç insanı mutlu eden insanlardan bıktı. Onları evine yolladı, yollamaya devam edeceğiz” dedi.

3 ay önce Bülten

Safranbolu Belediyesi, üzerindeki işletmelerin kiralama süresi dolan iki parkı, halkın hizmetine açmaya hazırlanıyor.

3 ay önce Sağlık

Sadece koruyucu kremler kullanmak yerine bu besinleri de tüketerek ek bir destek sağlayabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler...

3 ay önce Gündem

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Ekmek ve Adalet Buluşmaları Koordinasyon üyeleri Sevtap Akdağ Karahalı ve İbrahim Akın, “Emek ve Adalet Buluşmaları Temmuz ayı programını açıkladı. Çoklu mücadele çağrısı yapılarak "Adalet arayışımızı devam ettireceğiz" denildi.

3 ay önce Ekonomi

İBB Bölgesel İstihdam Ofisleri aracılığıyla iş başvurusunda bulunanlar 3 ay boyunca toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek.

3 ay önce Gündem

Gazeteci Yazar Mehmet Ali Ekmekçi'nin sorularını yanıtlayan Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Şair-Yazar Dr Ümit Yaşar Işıkhan, Guiness Rekorlar Kitabı’na giren dünyanın en küçük okunabilir kitabını Herkes Duysun TV’de anlattı

3 ay önce Gündem

Yargı Paketi, Meclis Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. Teklifte soyadı düzenlemesinden hakaret suçlarına, arabuluculuktan hukuk mesleklerine giriş sınavlarında yeniliğe kadar birçok başlıkta değişiklik yer alıyor. 9. yargı paketi ile neler değişecek? İşte 9. Yargı Paketi'nde yer alan maddeler...

3 ay önce Gündem

Devrim Hareketi tarafından, TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya ve diğer yöneticileri hakkında, “Milyonlarca emekçinin ücretlerinin gerçek, güncel, tutarlı ve güvenilir verilerle hesaplanmaması sebebiyle ücretlerin eksik ödenmesine sebep olmaktadır. Dolayısıyla söz konusu husus milyonlarca yurttaşın ücretlerini eksik almasına sebebiyet vermektedir” denilerek, suç duyurusunda bulundu.

3 ay önce Magazin

2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan ve olay sonrasında ağır ameliyatlar geçiren İbrahim Tatlıses, bir kez daha ameliyat masasına yatacak.

3 ay önce Gündem

Kandilli'den alınan son bilgilere göre Elazığ'ın Palu ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.