(KARABÜK)- Safranbolu Belediyesi, üzerindeki işletmelerin kiralama süresi dolan iki parkı, halkın hizmetine açmaya hazırlanıyor.

Safranbolu Belediyesi, Emek Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Parkı'ndaki ve Atatürk Mahallesi'nde yer alan 100. Yıl Parkı'ndaki işletmelerin kiralama sürelerinin sona ermesi ile birlikte bu alanları tamamen halkın kullanımına açmak üzere harekete geçti. Parklarda yapılacak düzenlemelerle birlikte, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları ve dinlenme noktaları gibi halkın ihtiyaçlarına yönelik düzenlemeler yapılacak.

Belediye Başkanı Elif Köse, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, halkın bu alanları en verimli şekilde kullanabilmesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Köse, “Bu iki önemli parkın yeniden düzenlenmesi, halkımızın daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlayacak. Amacımız, Safranbolu'da yaşayan her bireyin rahatça vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oynayabileceği ve herkesin spor yapabileceği alanlar oluşturmaktır. Bu projeler tamamlandığında, Safranbolu halkının hizmetine sunacağımız yeni parklarımızla gurur duyacağız. Aynı zamanda proje ekiplerimizin çalışmaları ile her iki alanda halkımızın odak noktasında olduğu farklı hizmetler de sunmayı düşünüyoruz” dedi.

Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması

 

Kaynak: anka