3 ay önce Gündem

En düşük emekli aylığının artırılması için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler bir araya gelecek.

3 ay önce Gündem

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının ardından yapılan protokol ile Fatih Sergi Salonu, Şehzadeler Belediyesi’ne devri yapıldı Eskiden olduğu gibi yeniden nikah salonu olarak kullanılması için yapılan protokole imzalar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay tarafından atıldı

3 ay önce Gündem

Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili çarpıcı iddialarıyla gündeme gelmişti. Katıldığı programda, Kütahyalı'nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını iddia eden Alçı, yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatmıştı. Rasim Ozan Kütahyalı cephesinden yanıt geldi.

3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının ardından yapılan protokol ile Fatih Sergi Salonu, Şehzadeler Belediyesi’ne devredildi. Nikah salonu olarak kullanılması için yapılan protokole imzaları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay attı.

3 ay önce Gündem

ÖSYM, 20-21 Temmuz’da yapılacak KPSS alan bilgisi oturumlarının sınava giriş belgelerini internet üzerinden erişime açtı.

3 ay önce Yurt

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Adabahçe’den günlük olarak toplanan ürünler, Ada Market Ekspres aracı ve Halk AdaMarket mağazasında uygun fiyata satışa sunuluyor. Halk AdaMarket mağazasında satışa sunulan ürünlerde “Adalı Kart” sahiplerine yüzde 20 indirim yapılıyor.

3 ay önce Bülten

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği'nin Sarıyer’de düzenlediği “Türkiye Balıkçılığının Dünü, Bugünü ve Yarını” kongresine katılan Beşiktaş Belediyesi ve Birlik Başkanı Rıza Akpolat, “İstanbul Boğazı Belediyeleri Birliği’nin yeni dönemde en büyük misyonlarından biri, bu bölgelerde yaşadığımız sorunları görünür kılmak, bu konuda farkındalıklar yaratmak, bu sorunları çözmek için paydaşları olan STK’larla birlikte mücadele etmek olacaktır’’ dedi.

3 ay önce Gündem

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "2017 yılında yapılan sözleşmelerle kamunun zarara uğratıldığı tespit edildi" iddiasının doğru olmadığı açıklandı

3 ay önce Gündem

İstanbul Boğazı, Karadeniz'den Marmara Denizi yönüne giden 'Lıonfısh' isimli gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

3 ay önce Yaşam

AKOM, öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi.