(AYDIN) - Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Adabahçe’den günlük olarak toplanan ürünler, Ada Market Ekspres aracı ve Halk AdaMarket mağazasında uygun fiyata satışa sunuluyor. Halk AdaMarket mağazasında satışa sunulan ürünlerde “Adalı Kart” sahiplerine yüzde 20 indirim yapılıyor.

Asu Kaya:  "Kadirlili emekliler,  kent lokantası sayesinde dışarıda yemek yiyebiliyor" Asu Kaya: "Kadirlili emekliler, kent lokantası sayesinde dışarıda yemek yiyebiliyor"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in kentteki tarımsal üretimi geliştirmek ve tüketicilerin sağlıklı gıdaya aracısız ulaşmasını sağlamak amacıyla yaşama geçirdiği Adabahçe’de yaz hasadından elde edilen ürünler, Ada Market Ekspres aracı ve Türkmen Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı üzerinde bulunan AdaMarket mağazası aracılığıyla uygun fiyata satışa sunuluyor. 

Halk AdaMarket mağazasında satışa sunulan ürünlerde Adalı Kart sahiplerine yüzde 20 indirim yapılıyor.

Halk AdaMarket, kadınların ev ekonomisine katkı sunmak amacıyla S.S. Ada Kadın Üretim Girişim ve İşletme Kooperatifi çatısı altında faaliyet gösteren Emek Atölyeleri’nde ürettikleri tarhana, erişte, makarna ve reçel gibi temel gıda maddelerinin yanı sıra bölgede faaliyet gösteren diğer kadın kooperatifleri tarafından üretilen gıda ürünlerine raflarında yer veriyor.

Halk AdaMarket satış mağazası, hafta içi her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Kaynak: anka