3 ay önce Bülten

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, hafta sonu da mesaisine devam ederek, ilçenin turistik mahallelerinden Hisarönü’nde incelemelerde bulundu.

3 ay önce Yaşam

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (Euro 2024) oynadığı müsabakaları on binlerce yurttaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu dev ekranlardan takip etti Turnuva boyunca milli takımın maçlarını Atatürk Kent Park, Ulupark ve Cumhuriyet Meydanı’nda seyreden Manisalılar, milli maç coşkusunu hep birlikte yaşadı

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediyesi, evlilik hazırlığı yapan çiftlere destek amacıyla gelinlik kiralama hizmeti sunuyor. Hizmet kapsamında, vatandaşlara bin 500 TL karşılığında gelinlik kiralanıyor. 

3 ay önce Gündem

Yeniceköy Mahallesinde bulunan futbol sahası İnegöl Belediyesi girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından baştan aşağı yenilendi

3 ay önce Ekonomi

Yapılan araştırmalar ABD’de evden çalışma uygulamalarının yaygınlaşmasıyla birlikte yıllık yaklaşık 3,6 milyon ton karbon emisyonunun azaltılabileceğini, bunun da yaklaşık olarak 600 000 araçtan kaynaklanan emisyona eşdeğer olduğunu ortaya koyuyor Evden çalışma modelinin Türkiye’deki öncü şirketlerinden olan Champs’in ise bu model ile çalışan 18 000 yeteneği sayesinde, yılda yaklaşık 4 000 ton karbon emisyonunun ve 500 ton gıda atığının önüne geçebileceği tahmin ediliyor

3 ay önce Gündem

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yerel seçimlerde kazandığı başarıdan dolayı tebrik ziyaretinde bulundu. Arslan, görüşmeden sonra yaptığı açıklamada; “Bu ziyaretler, karşılıklı görüşmeler Türkiye'nin sorunlarının çözümü ve bu çözüm konusunda tarafların görüşleri, fikirleri önemlidir. İşçi hareketinin sorunlarını çözüm konusunda CHP'nin hem Meclis’te hem de kamuoyunda daha fazla destek ve katkılarına ihtiyacımız olduğunu ifade ettik" dedi.

3 ay önce Gündem

İBB’nin 12 iştiraki Fortune 500 Türkiye 2023 listesine girerek bir rekora imza attı 5 Yıl boyunca İBB İştiraklerden sorumlu başkan danışmanlığı görevini sürdüren İYA AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yıldız, “İBB tarihinde şu ana kadarki en yüksek sayıyla bu listeye girerek rekor kırdık Buna ek olarak, daha önce 12 grup şirketi ile Fortune 500 listesine giren başka bir yapının olmadığını da ifade etmek isterim Son derece mutlu ve gururluyuz Tüm yöneticilerimizi ve şirketlerimizde görev yapan çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 12 iştiraki, Fortune 500 Türkiye 2023 listesine girerek bir rekora imza attı. 5 yıl boyunca İBB iştiraklerden sorumlu başkan danışmanlığı görevini sürdüren İstanbul Yönetim Ajansı (İYA) AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yıldız, “İBB tarihinde şu ana kadarki en yüksek sayıyla bu listeye girerek rekor kırdık. Son derece mutlu ve gururluyuz” dedi.

3 ay önce Gündem

Institut du Bosphore (Boğaziçi Enstitüsü) Başkanı Dr. Bahadır Kaleağası, Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kararı ile yapılan erken genel seçimlere ilişkin, "Fransa'da tüm dünyada son zamanlarda gözlemlenen aşırı sağ, popülist hareketlerin yükselişinin devam ettiği gözlemlendi. Kazanamadılar ama yükseliş devam ediyor. Batı demokrasileri için çetin sınav devam ediyor. Fransa'da da böyle bir sonuçla karşılaşıldı" değerlendirmesinde bulundu.

3 ay önce Gündem

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, kök maaşı 10 bin TL'nin altında kalan emeklilere yapılacak ilave düzenleme için, "10 bin TL'nin çok az üzerinde olan 4 milyon emekli var. Aslında kök ücretleri arttırmayarak büyük bir zulüm yapıyorlar ama ikinci bir zulüm daha yapıyorlar eğer emekli maaşı 10 bin 200 TL ise tamamlayıcı ücret vermiyorlar... Emekliere hakkını verin, cülus bahşişi de sizlerin olsun" dedi.