3 ay önce Spor

Gemlik Belediyesi, Türkiye Karate Federasyonu ve Gemlik Belediyespor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen 5 Uluslararası Karate Turnuvası, ülkemizdeki birçok ilden kulüplerin yanı sıra 15 ülkeden 1500'ü aşkın sporcunun katılımıyla Gemlik'te başlıyor

3 ay önce Bülten

Lüleburgaz Belediyesi’ne bağlı Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi (LYBA), yılın ilk 6 ayında 20 ülkeden 128 kişiyi ağırladı.

3 ay önce Dış

Keir Starmer, partisinin ezici çoğunluğu kazandığı genel seçim zaferinin ardından Buckingham Sarayı'nda Kral 3. Charles tarafından resmen atandı. Ardından Başbakanlık ofisinin önünde ilk kez ulusa seslenen Starmer, güçlü bir ''değişim'' mesajı verdi. 

3 ay önce Gündem

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün kendisini köfte ekmek yemeye davet eden Ankara Şaşmaz esnafıyla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Sorunları hep birlikte aşacağız. İnsanımız gelecek endişesi taşımamalı” dedi.

3 ay önce Gündem

Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası (AHESEN), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde en çok zarar gören illerden biri olan Hatay’da Aile Hekimliği Ek Yerleştirme kurasına 26 boş birim olmasına rağmen sadece bir hekimin başvurduğunu bildirdi.

3 ay önce Yurt

5’inci Balıkesir Aromaterapi Festivali devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM) Şube Müdürü ve Aromaterapi Festivali Koordinatörü Nazım Tanrıkulu, "Balıkesir'in florası, Türkiye'deki birçok bölgeye göre daha çok bitki çeşitliliğine ev sahipliği yapıyor. Hem tarihi açısından hem de kültürel kodlar açısından şifa geleneğinin sürdüğü bir memleket, Balıkesir. Aromaterapiyle çok örtüşen bir yerde duruyoruz" dedi.

3 ay önce Spor

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Darıca temsilcisi Türkelispor, transferde vites düşürmüyor 2024-25 sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanan Türkelispor, geçen sezon Çayırovaspor’da şampiyonluk yaşayan ‘Mırık’ lakabıyla bilinen Murat Çetinkaya’yı renklerine bağladı

3 ay önce Gündem

Başbağlar katliamı anmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ülkenin bütün acılarına hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Bir işçinin alnının terinin rengi olmaz, bir de annelerin gözyaşının rengi” dedi.

3 ay önce Yaşam

Yıldırım Belediyesi’nin çocukların hayal güçlerini canlı tutmaları amacıyla geçtiğimiz yıl mayıs ayında ilçeye kazandırdığı Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi, 43 bin 580 kitap kurdunu ağırladı

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan öğrencileri ağırladı. Öğrencileri kutlayan Başkan Balaban, ”Onları yetiştiren öğretmenlerimize, ailelerine ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.