3 ay önce Politika

Kulislerde bu iki bakan değişikliğinin ilk adım olduğu, asıl değişimin AKP’nin kongre takvimi kapsamında gündeme gelebileceği konuşuluyor.

3 ay önce Şirket haberleri

Türk Telekom, yeni nesil teknolojilere odaklanan girişimlere desteğini sürdürüyor. Yenilikçi girişimleri destekleyerek global arenaya taşınmasında köprü görevi üstlenen Türk Telekom Ventures’ın girişim hızlandırma programı PİLOT için yeni dönem girişimleri belli oldu. PİLOT’un 12. dönemine kabul edilen 10 girişim, Türk Telekom Ventures’tan 30 bin USD yatırım ve 150 bin TL nakit desteği alma fırsatı yakalayacak. Türk Telekom’un iş bağlantılarından, yüksek teknoloji birikimi ve altyapısından da faydalanma imkânı bulacak olan girişimler, PİLOT programı sonunda Stanford Üniversitesi iş birliği ile ABD’de kendilerine özel tasarlanan tamamlayıcı global girişimcilik programına katılmaya hak kazanacak.

3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi, kadın girişimcileri desteklemeye yönelik ‘E-ticaret ve Vergi Konferansı’ düzenliyor.

3 ay önce Bülten

Ataşehir Belediyesi'nin atık miktarının azaltılmasına katkı sağlamak için hayata geçirdiği  'Ataşehir Yeniden Kullanım Pazarı', yaz boyunca devam edecek. Katılımcılar, satmak veya takas etmek istediği en az 20 adet ikinci el eşyasını ücretsiz stantlarda satışa sunabilecek.

3 ay önce Bülten

Turgutlu Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımın heyecan dolu çeyrek final mücadelesini taraftarın birlikte izleyebilmesi için dev ekran kuruyor.

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor

3 ay önce Gündem

Kardeş ve dost Balkan ülkesi Karadağ'ın Ankara Büyükelçiliği, “Karadağ Devlet Günü” münasebetiyle diplomatlar ve üst düzey konukların katıldığı bir resepsiyon düzenledi

3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi’ne 20 ton kapasiteli taral doldurma tesisi kazandırdı. 

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor

3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediyesi'nin hayata geçirdiği  ‘Dondurma Karavanı’ projesi, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.