(GAZİANTEP)- Şehitkamil Belediyesi'nin hayata geçirdiği  ‘Dondurma Karavanı’ projesi, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Şehitkamil Belediyesi, çocuklara yönelik geliştirdiği projelerine devam ediyor. Belediye, çocukları mutlu etmek için özel olarak yaptırdığı ve ‘Dondurma Karavanı’ adını verdiği aracın hazır olmasının ardından Belediye Başkanı Umut Yılmaz direksiyona geçerek köylere doğru yola çıktı. 

Başkan Umut Yılmaz, Kozluyazı, Tuğlu, Güngürge, Karasakal, Çağkuyu mahallelerine gitti. Dondurma Karavanı’nın köye giriş yaptığı anda çocukların meraklı bakışları ve coşkulu karşılamaları dikkat çekti. Aracı park ettikten sonra dondurma dolabının başına geçen Başkan Yılmaz, kendi elleriyle çocuklara dondurma ikram etti. 

Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı her yurttaşla özel olarak ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Başkan Yılmaz, kendisine iletilen talepleri, önerileri, şikâyetleri dinledi.

"Çocuklarımızı mutlu etmek için köy köy gezeceğiz"

Yılmaz, “Bu aracı yaparken çok heyecanlandım. Her gün aradım, aracın durumunu sordum. Bir çocuğu mutlu edersen; annesini, babasını, kardeşlerini herkesi mutlu edersin. Bu araçtaki amacımız; köylerdeki, kırsaldaki çocuklarımızı o eski güzel günlerdeki gibi dondurmaya kavuşturmak. Köy köy gezeceğiz. Çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Başkan Yılmaz, bu tür projelerin devam edeceğini ve çocuklara yönelik yeni sürprizlerin yolda olduğunu da müjdeledi.

Kaynak: anka