3 ay önce Şirket haberleri

'Savunma sanayi odaklı teknoloji şirketi' olma stratejisi doğrultusunda inovasyon yatırımlarına hız veren Sarsılmaz, yüksek ateş gücüne sahip silah sistemlerini, uzaktan kumandalı silah kulelerine entegre edecek. Bu kapsamda 'Best Defence' adıyla yeni bir şirket kuran Sarsılmaz, kara ve deniz savunma sanayinde önemli bir boşluğu dolduracak.  

3 ay önce Bülten

Beykoz’un yıllardır ihmal edilen toplu ulaşım sorunları; karayolunun yanı sıra deniz ve metroya entegre projelerle çözüme kavuşuyor. Yoğun talebin olduğu otobüs seferlerinde de 32 farklı hatta önemli iyileştirmeler yapıldı.

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ukrayna Büyükelçisi Vasly Bodnar, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis ve Yunanistan Büyükelçisi Theodoro Bizakis’i makamında ağırladı.   

3 ay önce Yaşam

Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları 1 Dönemi başarıyla tamamlandı Yaklaşık 250 minik yüzücü düzenlenen törenle sertifikalarını aldı

3 ay önce Gündem

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, iktidarın kötü ekonomi politikalarından dolayı Türk lirasının her geçen gün daha da değer kaybettiğini belirtti. Başevirgen, “İktidarın kötü ekonomi politikaları her geçen gün paramızın değerini daha da yitirmesine neden oldu. Paramız, pul oldu. Öyle ki; vatandaşlarımız artık 200, 100, 50, 20, 10 ve 5 liralık banknotlarımızın toplam değeri olan 385 lirayla yarım kilo kıyma, yarım kilo kuşbaşı et bile alamıyor. Tüm banknotların toplam değeri temel gıda maddelerini bile alamazken, banknotların tek başına ise hiçbir değeri kalmadı” dedi.

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye aralıksız devam ediyor

3 ay önce Gündem

Bu hafta sinema salonlarında 10 yeni film vizyona girecek.

3 ay önce Gündem

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, kentte açacakları Kent Lokantaları projesini ANKA Haber Ajansı’na anlattı. Zeyrek, “Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizden sonra vatandaşlarımıza dokunmak, en azından bir nebze olsun onların yanında olabilmek için Kent Lokantaları’nı bir an önce aktif hâle getirmek istiyoruz Manisa’mızda” dedi.

3 ay önce Dış

İşçi Partisi Lideri Keir Starmer, Birleşik Krallık’ın bir sonraki başbakanı olacak. İşçi Partisi'nin açık ara zaferiyle Muhafazakar Parti’nin 14 yıllık iktidarı da son buldu.

3 ay önce Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın istatistiklerine göre, sendikalı kamu görevlisi sayısı geçen yıla göre 120 bin 686 kişi artarak 2 milyon 251 bin 330'a yükseldi Resmi Gazete'de de yayımlanan tebliğe göre Memur-Sen 1 milyon 78 bin 802 kişi ile en fazla üyeye sahip konfederasyon oldu