3 ay önce Gündem

Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, Şanlıurfa’da meydana gelen elektrik kesintilerinin “kasıtlı” olduğu iddialarına ilişkin “Faturasını düzenli ödeyen abonelere göre 9-10 kat daha fazla enerji tüketilmesine yol açan kaçak elektrik kullanımı, şebekelerimiz üzerinde aşırı yük oluşturarak arızalara neden oluyor. Bu sebepten dolayı kırsal alanlarında bulunan hatlarımızda, aşırı gerilim düşümüne yol açan arz dengesizlik sorunlarını gözlemliyoruz” açıklamasını yaptı. 

3 ay önce Gündem

 Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, ''enflasyon, asgari ücret ve yeni vergi düzenlemelerini'' değerlendirmek üzere bir araya geldi. Üç sendika ortak bir bildiri hazırlayarak, bunu gelecek hafta kamuoyuyla paylaşacak.

3 ay önce Gündem

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Bolaman Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi’nin uygulama alanı içerisinde bulunan Ordu İlçeleri Fatsa, Çamaş ve Gürgentepe’de 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen yoğun yağış sonrasında sel felaketleri meydana geldiğini belirterek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan projeyle ilgili bilgi istedi.

3 ay önce Dünya

Türkiye ve Suriye liderlerinin gerçekleştirdikleri görüşmenin, iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için önemli bir adım olduğunu dile getiren Dr Güler Kalay, her iki ülkede gerçekleşen eylemleri değerlendirdi

3 ay önce Yurt

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in duyurduğu “Kent Lokantası” projesinin ilki, Şehzadeler ilçesinde bulunan Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi giriş katında açılacak. 

3 ay önce Gündem

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya ve Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, Ankara 32 Ağır Ceza Mahkemesi'nce Sincan Cezaevi Kampüsü'nde devam eden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davaya katıldı

3 ay önce Ekonomi

“Dünyanın En Büyük 5 Yumuşak Şeker Üreticisi” Kervan Gıda, Polonya'daki tesisinde yaklaşık 5 milyon euro yatırım harcaması yaptığı yeni üretim hattını devreye aldı Üretim hattının şirketin yıllık cirosuna 35 milyon dolar katkı sağlaması bekleniyor

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında savunma yapan tutuklu sanık Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel'in avukatı İsmail Küçük, duruşmada gazetecilere seslenerek, "Neden lehe yönelik durumlar haber yapılmıyor sayın gazeteciler. Kaçırılan araç diyorsunuz, yargılama mı yapıldı da kesin hükme vardınız? Benim müvekkilimin burada olmaması gerekirdi. Suçu işleyenlerle bir iletişimi yok, tanıdığı yok. Tutukluluğun devam etmesi insanlık onuruna aykırıdır ve bir an önce tahliyesini talep ediyoruz" dedi. Duruşma yarın sabah saat 09.00'da sanık avukatlarının savunmalarıyla devam edecek.

3 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta yol genişletme ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor

3 ay önce Gündem

AK Parti'nin TBMM'ye sunduğu 9. Yargı Paketi'ne göre kadınlar evlenmeden önceki soyadlarını tek başına kullanamayacaklar.