3 ay önce Bülten

Giresun Belediyesi, bu ay şehrin kültürel ve sanatsal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla çeşitli yaz etkinlikleri düzenleyecek. 

3 ay önce Spor

Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin "Sporla Zinde Kal" sloganıyla düzenlediği spor etkinlikleri zumba ile başladı

3 ay önce Gündem

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun seçim vaatlerinden olan "İş'te Konak Personel İstihdam Ofisi"nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Başkan Mutlu, “Seçim zamanı dolaştığımızda en çok karşılaştığımız sorun işsizlikti. Bunun için bu istihdam ofisini açmaya karar verdik. Sektörlerin talep ettiği nitelikli personelle iş arayanları buluşturmak için” dedi.

3 ay önce Gündem

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda pompalı tüfek ve kurusıkı tabanca ele geçirildi Bu olaylarda iki kişi gözaltına alındı

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayişin sağlanması, yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi ve suçluların yakalanması için aralıksız çalışmalarına devam ediyor

3 ay önce Bülten

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova’nın kardeş belediyesi olan Polonya’nın Bialystok Belediyesi’nin kuruluş kutlamaları olan ‘Şehir Günleri’ne katıldı. Başkan Eşki, yıllar önce başlayan kardeş şehir ilişkilerini daha güçlü Bornova hedefi doğrultusunda geliştirmek istediklerini söyledi.

3 ay önce Bülten

Yunanistan'ın eski başbakanı George Papandreou, Selçuk Belediyesi'ni ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Papandreou'ya Efes Antik Kenti’ni gezdirdi.

3 ay önce Yurt

Samsun’un Kavak ilçesinde kurulması planlanan taş ocağı kırma, eleme ve yıkama tesisine mahalleli tepki gösterdi. Samsun Çevre Platformu Sözcüsü Adnan Korkmaz; “Taş ocağı ve tesisi kurulması durumunda bölgenin zengin orman dokusu ve 7 mahallenin su ihtiyacının karşılandığı su kaynakları zarar görecektir” dedi. 

3 ay önce Ekonomi

EPDK Petrol Piyasası 2023 Yılı Sektör Raporu'na göre Petrol Ofisi Grubu, PO/Marine markası ile transit pazarda yüzde 32,5, yurt içi denizcilik yakıtları pazarında yüzde 42 ve tüm denizcilik pazarında yüzde 34,2 pay oranı ile 2023 yılını da lider olarak tamamladı

3 ay önce Yurt

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şubesi, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli uygulamaları nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında suç duyurusunda bulundu.