3 ay önce Gündem

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TÜİK’in aylık 1.64 olarak açıkladığı enflasyon verilerini eleştirerek, "TÜİK, o kadar inandırıcılıktan uzak ki ‘haziranda enflasyon sıfır çıktı’ dese şaşırmazdık. Anlaşılan tasarruf tedbirlerini TÜİK verilerinden yapmışlar. Memura emekliye zam vermemek için ne yapacaklarını şaşırdılar. 85 milyonun aklıyla dalga geçiyorlar" dedi.

3 ay önce Bülten

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), yarın saat 22.00 ile 4 Temmuz Perşembe günü saat 06.00 saatleri arasında Ertuğrulgazi ve Çamlıca Mahalleleri’ni bağlayan TCDD Çilem Köprüsü üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek, sürücüleri uyardı.

3 ay önce Yurt

Şanlıurfa'da akaryakıt yüklü iki tankerin çarpıştığı kazada yangın çıktı, sürücülerden biri hayatını kaybetti.

3 ay önce Gündem

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR) TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranlarını ilişkin yazılı açıklama yaptı. TÜİK'in enflasyonu düşük tutarak manipülasyon yaptığını belirten DİSK-AR, yargı kararına rağmen madde fiyatının açıklanmamasını eleştirdi.  DİSKAR, TÜİK'i hem madde fiyatını hem de hissedilen enflasyon oranlarını açıklamaya çağırdı

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yazar, şair ve akademisyen Prof. Dr. Hasan Erkek ile bir araya geldi. 

3 ay önce Yaşam

Nilüfer Belediyesi’nin 2011 yılından bu yana düzenlediği, "Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz" projesi, bu yaz da çocukları, kitapların renkli dünyasında buluşturacak   "Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz"  projesinin  yeni dönemi Üçevler Kütüphanesi'nde düzenlenen renkli bir etkinlikle başladı

3 ay önce Bülten

Bozüyük’te vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile oynadığı maçı Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekrandan izledi.

3 ay önce Bülten

Marmarisliler, ilçenin iki noktasına kurulan dev ekranlarda milli takımın Avrupa yolculuğuna destek verdi. Vatandaşların galibiyet sevincine Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de ortak oldu. 

3 ay önce Gündem

Türkiye'de inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin 2024 yılı 1 çeyrek durumunu ortaya koyan raporuna göre inşaat sektöründe faaliyetleri kısıtlayan temel unsurlardan finansman sorunları yüzde 30,2'lik payıyla girişimleri sınırlayan birincil faktör oldu 2024 yılı ilk çeyreğinde Türkiye genelinde konut satışlarının 279 bin adet ile düşüş trendi sürdü

3 ay önce Bülten

Mezitli Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynadığı maç için Kuyuluk Futbol Sahası'nda dev ekran kurdu. Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in alana giriş yaptığı an, milli takımın gol atmasıyla aynı ana denk geldi. Vatandaşlar, "Başkan geldi uğur getirdi" sloganları attı.