(MUĞLA) - Marmarisliler, ilçenin iki noktasına kurulan dev ekranlarda milli takımın Avrupa yolculuğuna destek verdi. Vatandaşların galibiyet sevincine Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de ortak oldu. 

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı’nın galibiyeti Marmaris’te büyük bir coşkuyla kutlandı. Marmaris Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaki led ekran ve Selimiye Sığliman’da kurulan dev ekranda yapılan yayında maçı takip eden vatandaşlar heyecan dolu anlar yaşadı. Başkan Ünlü de 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda maçı takip etti. 

Giresun Belediye Başkanı Köse'den Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ne ziyaret Giresun Belediye Başkanı Köse'den Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ne ziyaret

Başkan Ünlü, “Milli takımımız için tek yürek olduk. Bu büyük coşkuyu yüreklerimizde hissettik. A Milli Futbol Takımı'mızı yürekten kutluyorum. Biz inanıyoruz, bu yolun sonunda kupa bizim olacak. Takımımıza diğer maçlarda da başarılar diliyorum” dedi. 

Maçın son düdüğünün çalınmasıyla büyük bir sevinç yaşayan Marmaris halkı konvoylarla galibiyeti kutladı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: anka