3 ay önce Gündem

Toplum içerisinde savunma ve dövüş sporu profesyonellerinin el ile yaptığı müdahalelerin silah sayıldığına yönelik iddialar zaman zaman gündeme geliyor

3 ay önce Dış

Hindistan’da dini bir törende yaşanan izdiham sonucu 23’ü kadın en az 27 kişi hayatını kaybetti.

3 ay önce Gündem

Çayırova Belediyesi’nin bilgievlerinde yaz okulu eğitimleri başladı Çayırovalı çocuklar ve gençler, bilgievlerinde alacakları eğitimlerle yaz tatillerini dolu dolu geçirecekler

3 ay önce Bülten

Anne-Çocuk Kampı'nda yetim çocuklarla ve anneleriyle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Bu memlekette kimse yetim sayılamaz. Devlet bizim, anamız da babamız da. Kimse, burada sahipsiz değil. Bizlerin sahibi, devletimiz. Biz, her zaman arkanızdayız” dedi.

3 ay önce Gündem

 Bingöl Belediyesi, şehir merkezindeki dört ana kavşağı yeniden düzenlemek için harekete geçti

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında sanıklar savuna yapmaya devam ediyor. Tutuklu sanık Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel, "06 AT 5021 plakalı araç MHP’ye kayıtlıdır. Araç Ülkü Ocakları’na tahsisli. Bu aracı ben de kullanabilirim. Birçok yönetici bu aracı kullanır. Bu araç da benim sıklıkla kullandığım araç. Ben de Ülkü Ocakları’ndan aldım." dedi. Ayşe Ateş'in avukatı Ali Yücel'in Emre Yüksel'e sanık Serdar Öktem'in kullandığı belirtilen aracın, tetikçinin geçici olarak bırakıldığı Bolu'da trafikte MHP Milletvekili İsmail Akgül’ün babasına ait araçla peş peşe giderken kameralara takılmasını ilişki sorusu ise Mahkeme Başkanı tarafından reddedildi.

3 ay önce Bülten

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışma yaptığı yollarda trafik akışını etkilememek için gece mesaisi yapıyor.

3 ay önce Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Meriç'te düzensiz göçmenleri yakalamak için bir operasyon düzenledi

3 ay önce Ekonomi

Milyonlarca emeklinin gözünü diktiği temmuz zammı, yarın açıklanacak olan TÜFE verilerine göre ortaya çıkacak

3 ay önce Bülten

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kırsal mahallelere bahçe sulamada, olası yangınlarda ve su sıkıntısı yaşandığında kullanılmak üzere 5 adet 3 tonluk galvanizli su arazözü tahsis ettiklerini açıkladı.