Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması

(GAZİANTEP) - Anne-Çocuk Kampı'nda yetim çocuklarla ve anneleriyle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Bu memlekette kimse yetim sayılamaz. Devlet bizim, anamız da babamız da. Kimse, burada sahipsiz değil. Bizlerin sahibi, devletimiz. Biz, her zaman arkanızdayız” dedi.

Başkan Yılmaz, Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik Kampı’nda düzenlenen Anne-Çocuk Kampı etkinliğine katıldı. Başkan Yılmaz, çocuklarla birebir ilgilenerek kamp faaliyetlerine eşlik etti, onlara çeşitli oyuncaklar hediye etti. Etkinlikte Yılmaz, annelerin de taleplerini ve sorunlarını dinledi. Annelerin ihtiyaçlarını ve isteklerini not alan Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Yetim çocuklar ve annelerine yönelik bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Yılmaz, şunları söyledi:

“Bu memlekette kimse yetim sayılamaz. Devlet bizim, anamız da babamız da. Kimse burada sahipsiz değil. Bizlerin sahibi, devletimiz. Biz, her zaman arkanızdayız. Çocuklarımızı eğlendirelim, güldürelim. Çocuklarınızın eğitimine çok önem verin. Ben çok önem veriyorum. Elimden gelen neyse de yapacağım. Ama aklımdakileri yaparken bir şeyleri unutmuş olabilirim. Sizler, bize hatırlatın.”

Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi ile iletişime geçmelerinin oldukça kolay olduğunu belirterek, “Şu anda belediyemize yüzde 98 ulaşma imkânı var. Geçmişte yoktu. Biz, bu sistemi kurduk. Bir şikayetiniz, talebiniz varsa bize geliyor” diye konuştu. 

 

Kaynak: anka