3 ay önce Spor

TOFAŞ, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Türk basketbolunun gelecek vaat eden yeteneklerinden 2004 doğumlu oyun kurucu Demircan Demir’i kadrosuna kattı

3 ay önce Bülten

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı gündüz çocuk bakımevlerinde eğitim gören minikler için Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenlendi.

3 ay önce Bülten

Tuzla’da gençler, kentin tamamına yayılmasını amaçladıkları önemli bir farkındalık çalışmasına imza attı. Tuzla Belediyesi’nin desteklediği projede, lise öğrencileri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda çevre temizliği yaptı. Etkinlikle, sadece parkların temiz tutulması değil, toplumun bu konuda duyarlılığının artması da amaçlandı.  

3 ay önce Yaşam

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, 2025-2029 hizmet döneminde ilçeye kazandıracağı hizmetleri ve planlamaları içeren Stratejik Plan çalışmaları öncesinde, birim müdürleri ve personele yönelik ‘Stratejik Plan Hazırlığı ve Süreç Yönetimi’ eğitimi düzenledi

3 ay önce Gündem

Maltepe Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında Başkan Esin Köymen ile AKP Grup Başkanvekili Kamil Karabak arasında “Gezi” tartışması yaşandı. Köymen, Gezi eylemlerini “kalkışma” olarak nitelendiren Karabak’a “Direniştir, anmaya devam edeceğiz” yanıtını verdi. Karabak’ın talimatıyla AKP Grubu toplantıyı terk etti.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Bülten

Yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan Giresun Belediyesi Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri, artan talepleri karşılamak amacıyla personel sayısını ve hizmet alanını genişletti.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasının devam eden ikinci duruşmasında taraf avukatları arasında çıkan tartışma sonucu bir avukat ve Mahkeme Başkanı'nın tutumuna tepki gösteren Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır salondan çıkarıldı. Yaşanan tartışma öncesi savunma yapan tutuklu sanık MHP'li avukat Serdar Öktem, "Savcılar Durmuş Ali Kaya ve Durdu Özer’in olayı bir camiaya yöneltmek amacıyla manipüle ettiğini düşünüyorum. Bana ilk gelen soru ‘MHP üyesi misin? oldu" dedi.

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bazı şehirlerde dün gece Suriyelilere yönelik provokatif eylemlerle ilgili 474 şahsın gözaltına alındığını duyurdu Gözaltına alınan şahısların 285'inin çeşitli suçlardan adli kaydı olduğu tespit edildi

3 ay önce Gündem

Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu, görevi Fahrettin Koca'dan devraldı. Fahrettin Koca, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Bu bir veda konuşması değil, insanımıza karşı mesuliyet duyduğum ömür boyu devam edecektir" dedi. Bakanlık görevini devralan Kemal Memişoğlu da "Koruyucu hizmetlerini ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğimizi bilmenizi istiyorum" diye konuştu.