8 ay önce Magazin

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

8 ay önce Gündem

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat, cezaevine girmeden önce gazeteci Seher Yaşayacak'a sosyal medya üzerinden hakaret etti. Şikayet üzerine Polat'ın, "Lama, it, varoş" gibi kelimeler sarf ettiği belirlendi. Savcılık, taraflara sunulan uzlaşma önerisinin kabul edilmediğini belirtirken, Dilan Polat hakkında istenen ceza belli oldu.

8 ay önce Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ulus'taki 1'inci TBMM binası (Kurtuluş Savaşı Müzesi) önünde yaptığı açıklamada, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayını tanıttı.

8 ay önce Güncel

Karısının onu aldattığından şüphe ediyordu... Bir gün onu takip etti ve ardından ihanete tanıklık etti.

8 ay önce Dünya

Ermenistan'ın başkenti Erivan'daki Nor Areş Caddesi'nde meydana gelen patlama nedeniyle 2 bina tamamen yıkıldı, 2 kişi yaralandı.

8 ay önce YAŞAM

Gigi ve Bella Hadid'in stilisti Cuttrell, yıllardır süper model kardeşlerle çalışan New York'ta yaşayan dünyaca ünlü bir modacı.

8 ay önce Gündem

AFAD'ın son dakika verisine göre Çorum İskilip merkezli 3,6 büyüklüğünde deprem oldu.

8 ay önce YAŞAM

Son dönemlerde vintage parçalar önce modada sonra da dolaplarımızda yer edinmeye başladı. Sosyal medyada rastladığımız bu ürünler oldukça büyüleyici.

8 ay önce Dünya

Roman Sklyar’ın geçici olarak başbakanlık görevini yürüteceği duyuruldu.

8 ay önce Yaşam

İstanbul Güngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin ile iki kişi arasında nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin, başına aldığı darbelerle ağır yaralandı. Müzisyen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.