Cuttrell, Hadid kardeşlerin yanı sıra Lily-Rose Depp, Priyanka Chopra Jonas, Camila Coelho ve daha birçok ünlüyle de çalıştı. Henüz 28 yaşında olan Cuttrell, Hollywood dünyasında en çok aranan stilistlerinden sadece biri. 

Mimi Cuttrell'e göre her dolapta olması gereken parçaları anlatıyoruz.

1. Güvenilir bir kot

Mimi, her kadının rahat hissettiği iyi bir çift kota sahip olması gerektiğini düşünüyor. Hem alçak hem de topuklarla harika görünen kotları düz ve rahat bir kesim seçmekten yana.

İzmir Güzelbahçe’de Gasilhane yeniden hizmette İzmir Güzelbahçe’de Gasilhane yeniden hizmette

GG



2. Bir adet blazer ceket

Blazer ceketleri çok sevdiğini söyleyen Mimi, görünümü bir anda yükseltmenin en kolay yolu olarak görüyor. Günlük olarak ilkbahar ve sonbahar aylarında kombinleyeceğiniz bir blazer stilinize büyüleyici bir dokunuş yapabilir.

3. Güzel kesimli tişörtler

Mimi, kesimi güzel olan beyaz ve siyah tişörtlerin gardıroplarda mutlaka olması gerektiğini savunuyor. Hem sokak stili için hem de karmaşık parçalarla kolayca kombinlenebileceğini söylüyor.

gigi bella

4. Vücut tipinize özel bir pantolon

İyi tasarlanmış vücut tipinize özel bir pantolon... Mimi, her kadının mutlaka ikon bir özel pantolonu olmasından yana. Bu pantolonların joker parça gibi kullanılacağını ve kombininizi bir anda değiştireceğini söylüyor.



5. Klasik beyaz gömlek

Ve sonuncusu, herkesin klasik büyük boy beyaz düğmeli bir gömleğe sahip olması gerektiğini vurguluyor. Bu gömlekleri kotla eşleştirmeyi veya daha basic bir görünüm elde etmek için taytların ve elbiselerin üstüne açık olarak kombinlemeyi çok sevdiğini söylüyor. Stilist, yazlık elbise, bikini ve mayolarla da çok şık olduğundan bahsediyor