8 ay önce Ekonomi

Bitcoin ve diğer kripto varlıklar, Fed faiz oranlarını mevcut yüzde 5,25-yüzde 5,50 aralığında tutmasının ardından geriledi.

8 ay önce Magazin

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunuculuklarını üstlendiği Evleneceksen Gel adlı programla birlikte şöhrete kavuşan Solmaz Çiros, son dönemde gözlerden uzakta. Bir süre kalça danslarıyla gündeme gelen Solmaz'ın değişimi şaşırtıyor.

8 ay önce Kültür & Sanat

Barış Manço, aramızdan ayrılışının 25'inci yıl dönümünde Kadıköy'de anılacak.

8 ay önce Gündem

CHP'den son dönemde yaşanan tartışmalara ve son olarak İYİ Parti ile arasındaki gerilime değinen Ahmet Hakan İmamoğlu'na yönelik, "İmamoğlu, “Benim önceliğim belediyeyi kazanmak” diyerek kenarda durmuyor. Partinin adaylarına karışıyor, mikser gibi karıştırıyor partiyi" dedi.

8 ay önce Dünya

Çin hükümeti çarşamba günü, 2020'de iki çocuğu yüksek bir apartmanın penceresinden attıkları gerekçesiyle bir çifti idam etti.

8 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Fatih Altaylı'yı "İnsan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı", "Ajan olarak bu ülkede Müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabi tutulmalıdır" gibi sert sözlerle hedef aldı.

8 ay önce Ekonomi

İstanbul'da ocakta perakende fiyatlar yüzde 6,72, toptan fiyatlar yüzde 4,69 artış gösterdi. Yıllık bazda perakende fiyatlarda artış yüzde 76'yı aştı.

8 ay önce Gündem

Pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne silahlı saldırı düzenleyen ve 52 yaşındaki yüzde 80 zihinsel engelli Tuncer Cihan'ı öldüren iki saldırganla beraber toplamda 34 kişi emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

8 ay önce Gündem

İzmir'in Konak ilçesindeki Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan bir iş merkezinde çıkan yangına müdahale ediliyor.

8 ay önce Spor

Beşiktaş-Trabzonspor derbi yönetimini Arda Kardeşler üstlenecek.