Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, CHP içindeki dalgalanmayı kaleme aldı ve "Yüzeye çıkmak için dibe vurmak istiyorlar" dedi.

Ahmet Hakan bugün kaleme aldığı yazısında CHP'nin durumunu şu şekilde özetledi:

SİNAN ATEŞ İDDİANAMESİNİN AYRINTILARI: 5 KİŞİ HAKKINDA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS TALEBİ SİNAN ATEŞ İDDİANAMESİNİN AYRINTILARI: 5 KİŞİ HAKKINDA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS TALEBİ

"CHP açısından manzara-i umumiye şöyle: - İŞLEVSİZLİK İSYANI: Can Atalay kararı karşısında CHP’nin işlevsizliği, bütün muhaliflerin dilinde. “Böyle muhalefet olmaz olsun” deniyor. İZMİR KARGAŞASI: Özgür Özel, partideki değişimi kanıtlamak adına İzmir’i darmadağın etmiş durumda. Her ilçeden ayrı bir ses çıkıyor. NAZİK BAŞKALDIRI: Tunç Soyer, nazik bir başkaldırı içinde. “Adil olmayan bir karar alındı” diyor. “Anket sonuçlarına uyulmadı” diyor. AKŞENER’İN HÜCUMU: Meral Akşener, doğrudan İmamoğlu’na yükleniyor. Hem de ne yüklenme! İmamoğlu’na “Saraçhane” diye isim takmış. MİKSER İMAMOĞLU: İmamoğlu, “Benim önceliğim belediyeyi kazanmak” diyerek kenarda durmuyor. Partinin adaylarına karışıyor, mikser gibi karıştırıyor partiyi."

Editör: Balcan Hande