8 ay önce Spor

Fenerbahçe ara transfer döneminde yabancı oyuncu sayısını azaltmaya çalışıyor...

8 ay önce Magazin

46 yıl önce çekilen “Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin” filminin galasına meşguliyetleri sebebiyle katılamayan Türkan Şoray’a özel bir sürpriz yapıldı.

8 ay önce Ekonomi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, "Son defa olacak" diyerek tarih verdi.

8 ay önce Gündem

Bitlis'te gösteri yürüyüşü, açık hava toplantısı ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.

8 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Şubat hava durumu tahminlerini paylaştı. Rapora göre yağışların, Kocaeli, Yalova ve Samsun'da sağanak şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise yurt genelinde biraz artacağı, batı kesimlerde mevsim normalleri civarında doğu kesimlerde mevsim normallerinin yer yer altında seyredeceği tahmin ediliyor.

8 ay önce Politika

CHP Parti Meclisi, yarın yapacağı toplantı ile İstanbul’un kalan ilçelerindeki adaylarını açıklamayı hedefliyor. Partinin Çankaya adayının ise gelecek haftaya kalabileceği konuşuluyor.

8 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçen yıl 11'i uluslararası olmak üzere 420 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

8 ay önce Gündem

Cumhuriyet Gazetesi, ülkedeki ekonomik kriz sebebiyle gazetenin satış fiyatına zam yapıldığını duyurdu

8 ay önce Kültür & Sanat

Çingene "Esmeralda" ile kambur kilise zangocu "Quasimodo"nun aşkını anlatan yapım "Notre Dame'ın Kamburu" balesi, İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından şubat ve mart aylarında yeniden sahnelere geliyor!

8 ay önce Spor

Bu sezon birçok bölgede başarıyla görev yapan Barış Alper Yılmaz'ı İngiliz devi kadrosuna katmak istiyor.