8 ay önce Gündem

Yurt genelinde son 5 günde aranan şahıslara yönelik devam eden ÇEMBER-11 Operasyonlarında toplam 3 bin 209 firari yakalandı.

8 ay önce Gündem

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı bırakan Canan Kaftancıoğlu, Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan 8 Ocak tarihinde boşandığı ortaya çıktı.

8 ay önce Spor

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde radarında olan o futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

8 ay önce Spor

Beşiktaş, N. United’ın kaptanı 30 yaşındaki Jamaal Lascelles için resmi teklif yaptı. Hava toplarında Premier Lig'in yıldızlarından olan Lascelles için teklif yapıldı.

8 ay önce Sağlık

Çinli bilim insanları Covid-19'un yeni bir türü üzerinde deneyler gerçekleştirdi. Fareler üzerinde yapılan deneyler yüzde yüz ölüm oranıyla sonuçlandı.

8 ay önce Spor

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 40. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katıldı. Koç'un gece servis yapan garson ile diyaloğu dikkat çekti.

8 ay önce Politika

Yeniden Refah Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal liderliğinde yerel seçimler öncesinde Kocaeli'deki siyasi partilere nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve CHP il başkanlarıyla görüşen Aydal, Cumhur İttifakı partilerinin randevu vermemesi üzerine bu partilerle görüşemedi.

8 ay önce Gündem

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı uzay yolculuğuna başladı. Uzaydaki yolculuğu 36 saat sürecek olan SpaceX Dragon'un kapsülünün içinden görüntüler de geldi. Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü ise "İstikbal göklerdedir" oldu.

8 ay önce Yaşam

Tokat’ın Niksar ilçesi hayvan pazarı şap hastalığı şüphesiyle süresiz kapatıldı.

8 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Ocak hava durumu tahminlerini paylaştı. 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılırken yağışların Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ ve Yalova’da kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise kuzey, iç ve doğu bölgelerde artmaya devam etmesi, yurt genelinde mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.