BEŞİKTAŞ'IN ARADIĞI ŞEF STOPER OLABİLİR!

Konya'da yükselen takımdan Başkan Altay'a ziyaret Konya'da yükselen takımdan Başkan Altay'a ziyaret

 Geçen sezon çok az süre bulan Lascelles, bu yıl ise daha etkili bir performans sergiliyor. 30 yaşındaki oyuncu, tecrübesi ve savaşçı yapısıyla Beşiktaş'ın aradığı şef stoper şablonuna uyan bir profil. 

 1,88 boyundaki İngiliz stoper Jamaal Lascelles, profesyonel kulüp kariyerinde 324 resmi maçta görev aldı. Bu periyotta rakip fileleri 20 kez havalandıran, 5 de asist yapan Lascelles toplam 25 gole direkt olarak takımına katkı sağladı.

 Daily Mail'in haberine göre; son zamanlarda ilk 11'e girmekte oldukça zorlanan İngiliz takımının kaptanı Jamaal Lascelles, Fabian Schar - Sven Botman ikilisinin biraz ardında kaldı. Eddie Howe'un teknik direktörlüğündeki Newcastle'da, Schar Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde maç kaçırmazken, 3 ay süren diz sakatlığını atlatmasının ardından Botman da Lascelles'ten formayı kaptı. Oyun süresinin kısalmasından memnun olmayan İngiliz stoperin takımdan ayrılması öngörülüyor. Bu sezon 22 maça çıkan ve 1 gol atan 30 yaşındaki Jamaal Lascelles'in daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmek istediği öğrenildi.