(ANTALYA) - Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Pazartesi Pazarı'na yaptığı ziyarette vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. 

Başkan Kara, bugün sabahın erken saatlerinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleriyle Pazartesi Pazarı’na gitti. Başkan Kara, burada hem esnafı ziyaret edip hem de pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu. Başkan Kara, ziyarette Manavgatlıların talep ve önerilerini dinleyerek, belediyenin hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.  

Başkan Kara, halkla iç içe yönetim anlayışının bir yansıması olarak pazar yerleri ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi  Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi 

“Hem vatandaşımızın halini hatırını sormak hem de aynı ortamda buluşmak, görüşmek istedik. Halkımızın sorunlarını yerinde görmek istedik. Genel olarak esnafımız ve biz memnunuz. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Her gün pazar yerlerimizi gezeceğiz. Belediye olarak çalışma sistemi noktasında baya bir yol kat ettik. Kısa bir süre sonra Manavgat’ta çok daha güzel gelişmeler göreceğiz. Hedefimiz herkesin mutlu olduğu bir Manavgat. Esnafımızı mutlu gördük. Esnafımız mutluysa, huzurluysa gerisi gelir.” 

 


Kaynak: anka