(ANKARA) - Dışişleri Bakanlığı, Kayseri ve Suriye’nin kuzeyinde yaşanan olaylara ilişkin “Kayseri’de yaşanan üzücü hadiselerin, sınırlarımızın ötesinde de birtakım provokasyonlara malzeme edilmesi yanlıştır. Türkiye’nin Suriye halkının esenliği için gösterdiği çabalar ve ilkeli duruşu, her türlü provokasyonun üzerindedir” açıklamasını yaptı.

Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi Komisyon'da.... CHP'li Özçağdaş: Bu kanun teklifinin bir amacı var, kendi ideolojinize uygun bulmadığınız öğretmeni elemek Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi Komisyon'da.... CHP'li Özçağdaş: Bu kanun teklifinin bir amacı var, kendi ideolojinize uygun bulmadığınız öğretmeni elemek

Dışişleri Bakanlığı, dün Kayseri’de yaşanan çocuk istismarı ve bugün Suriye’nin kuzeyinde Türk bayraklarına saldırı ve Türk tırlarının yakılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Bakanlığın açıklaması şöyle:

“Zanlısı hakkında devletimizin adli süreçleri işlettiği bir suçun ardından Kayseri’de yaşanan üzücü hadiselerin, sınırlarımızın ötesinde de birtakım provokasyonlara malzeme edilmesi yanlıştır. Türkiye’nin Suriye halkının esenliği için gösterdiği çabalar ve ilkeli duruşu, her türlü provokasyonun üzerindedir.”

Kaynak: anka