(AYDIN) - Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Celep Konukevi ve Hayvan Pazarı'nda devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Çine Belediyesi ekiplerinin Celep Konukevi ve Hayvan Pazarı'nda başlattığı bakım-onarım ve tadilat çalışmaları sürüyor. Celep Konukevi'nin yenilenmesiyle misafirlerin daha konforlu konaklaması; Hayvan Pazarı'nın modernizasyonu ile de daha güvenli alışveriş ortamının oluşturulmasının hedeflendiği çalışmaları Başkan Kıvrak da yakından takip etti.

Tesis, daha modern ve işlevsel bir konuma kavuşacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık: "450 bin paketi çocuklara ulaştırdık" Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık: "450 bin paketi çocuklara ulaştırdık"

Tadilat sürecinin planlandığı gibi ilerlediğini belirten Kıvrak, tadilat işlemlerin tamamlanmasıyla konukevi ve Hayvan Pazarı'nın daha modern ve işlevsel bir konuma kavuşacağını vurguladı. Tesisin yenilenen haliyle ilçe halkı ve celep esnafına iyi hizmet vereceğini dile getiren Kıvrak, “Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 


Kaynak: anka