(BALIKESİR) - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yeni sezona yeniliklerle başlıyor. Spor kulüpleri için kolay ve hızlı yönetim sunan yazılım ürünü “Spor Akademik” ile anlaşan kulüp, uygulama sayesinde herkesi tek bir merkezi yapıya toplayarak verimli ve sürdürülebilir çalışma zemini hazırladı.

Spor kulüpleri için kolay ve hızlı yönetim sunan yazılım ürünü “Spor Akademik” ile anlaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, herkesi tek bir merkezi yapıya toplayarak verimli ve sürdürülebilir çalışma zemini hazırladı. Aileleri, sporcuları, antrenörleri, kulüp yönetimini içine alan yazılım sayesinde uygulama sporcu ve ailesine nerede olurlarsa olsun, ihtiyaç duyduğu bilgilere çevrim içi şekilde ulaşma imkanı sağlıyor.

Aynı zamanda antrenman bilgilerine ve yoklama takibine kolay ulaşım konusunda ön plana çıkan uygulama; antrenman verimliliğini, sporcu gelişimini, antrenör etkinliğini artırarak kulüp başarısını yukarıya çekmeyi hedefliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün farklı branşlardaki antrenörlerine uygulamanın kullanımıyla ilgili eğitim verildi.

10 bin Eskişehirli, milli maç heyecanını Tepebaşı’nda yaşadı 10 bin Eskişehirli, milli maç heyecanını Tepebaşı’nda yaşadı

Kaynak: anka