'VİSİON PRO' KULLANIM EĞİTİMİ VERİLECEK 

Yeni rapora göre Apple, yeni ürününün satım süreci konusunda daha önce uygulamadığı bir yol izlemeyi planlıyor. Şirketin, yanlış kullanımları önlemek ve sağlık sorunlarına yol açmama amacıyla eğitim programı hazırlandığı belirtildi. 

Bloomberg’in son raporuna göre Apple, inceleme ünitelerini test etmeden önce basınla bir brifing düzenleyecek. Bu kapsamda Vision Pro’nun doğru şekilde kurulum ve kullanımı anlatılacak.

apple

İki Ayaklı İnsansı Robot Atlas Emekli Oldu! İki Ayaklı İnsansı Robot Atlas Emekli Oldu!

Kaynaklara göre ilk toplantı 16 Ocak’ta düzenlenecek. Bir hafta sonra bir oturum daha düzenlenerek basın kuruluşlarına Vision Pro’nun ayrıcalıklarını öğrenmeleri sağlanacak.

Apple’ın benzer bir süreci müşteriler ile de yürütmesi bekleniyor. İlk kullanım sırasında yapılabilecek hataları önleme amacıyla Apple Store'a gelecek ilk müşterilere test kullanımı yapılması planlanıyor. 

Karma gerçeklik gözlüğünün kullanıcıya özel reçeteli lens ekleriyle piyasaya sürülmesi tahmin ediliyor. Bu da Apple Store’da lensli kullanımların ele alınabileceği anlamına geliyor. Vision Pro 2 Şubat’ta Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak.