CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARABAT: “MEHMET ŞİMŞEK GÜNÜ KURTARMAK İSTİYOR. ÜRETİM REFORMU YAPMAK YERİNE SICAK PARA PEŞİNDE" CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARABAT: “MEHMET ŞİMŞEK GÜNÜ KURTARMAK İSTİYOR. ÜRETİM REFORMU YAPMAK YERİNE SICAK PARA PEŞİNDE"

Zonguldak'ta fırtına nedeniyle ikiye bölünerek batan "Kafkametler"in adlı geminin kayıp mürettebatını arama çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 9 denizciyi aramak için çalışmalar sürüyor.

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan 11 kişilik mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor.

Karadeniz’de 19 Kasım’da fırtına nedeniyle mendireğe çarptıktan sonra batan Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı gemideki kayıp personellerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 9 denizciyi arama çalışmaları devam ediyor.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "19 Kasım’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle batan yük gemisinde kaybolan 11 vatandaşımızı arama çalışmaları sonucunda bugün bir vatandaşımızın daha cansız bedenine ulaşılmıştır.

Kayıp 9 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerimizce aralıksız devam ediyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Editör: Balcan Hande