Bülten

Yunusemre Belediyesi'nin pilates ve fitnes kurslarına yoğun ilgi

Yunusemre Belediyesi'nin Millet Çarşısı Spor Salonu'nda açtığı pilates ve fitnes kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

(MANİSA) - Yunusemre Belediyesi'nin Millet Çarşısı Spor Salonu'nda açtığı pilates ve fitnes kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. 

Yunus Emre Millet Çarşısı Spor Salonu'nda Antrenör Ümmü Şahin eşliğindeki kurslar, pazartesi, çarşamba, cuma günleri saat 09.00'dan 21.00'e kadar her saat başında gruplarla gerçekleştiriliyor. 

Yunusemre Belediyespor Hanım Lokalleri Spor Salonları Sorumlusu Zarife Tok, "Mutlu kadın, Mutlu yuva" sloganıyla binlerce kadını sporla buluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Kadınlarımızın birbirine sosyal olarak destek olması, sağlık için bir arada olmaları çok güzel. Her kadının, ruhunu tazelediği gibi bedenini de tazelemeye ihtiyacı vardır. Burada arkadaş olup kaynaşmalarını çok önemsiyoruz. Mutlu kadın mutlu yuva demektir. Aslında düzenlediğimiz kurslarla aileye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Spor yaparken toplumumuzun aile olarak korunmasını sağlıyoruz. Kadın sağlıklıysa yaşam, düşünce, ruh olarak evladı ve eşi de bir o kadar sağlıklı olur. Kurslarımızın verimliliği ile ilgili iyi dönüşler alıyoruz. Üzerimize düşenin daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Bizlere destek veren Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'a, Kulüp Başkanımız Bülent Kanik'e teşekkür ederiz.”

Pilates ve fitness kurslarına kayıt olmak için 444 62 09 numaralı telefon hattından bilgi alınabilecek.