(MANİSA) - Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, kentsel dönüşüm ile ilgili düzenlenen toplantılarda Laleli ve Mesir Mahalleleri’nin sakinleri ile bir araya geldi. Balaban, “Halkımızın istemediği hiçbir şeye asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.  

Laleli ve Mesir Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşüm ile ilgili gerçekleştirilen toplantıda Başkan Balaban ile buluştu. Yunus Emre Millet Çarşısı’nda yapılan toplantıda konuşan Başkan Balaban, kentsel dönüşüm konusunda her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi:

Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması

“Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ferdi Zeyrek ile geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili toplantı gerçekleştirerek büyükşehrin öncülüğünde bu süreci birlikte götürebileceğimizi konuşmuştuk. Bu bizim görevimiz. Biz her zaman sosyal demokrat bir anlayış ile halkı kucaklayıp halk ile beraber bu belediyeciliği yapacağız. Hiç kimseyi de ötekileştirmeden bu sorunların çözümünde halkın istediği şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın emeği kutsaldır. Şu anda oturdukları evleri binbir zahmet ve emekle sahip oldular. Bu emeğe sahip çıkmak bizim görevimiz. Asla bir kesimin çıkarları için hareket etmedik ve etmeyeceğiz. Her zaman halkımızın yanındayız. Halkımızın istemediği hiçbir şeye asla müsaade etmeyeceğiz.”

Kaynak: anka