Bülten

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban ile hayırsever İbrahim Gül sosyal donatı projesi için protokol imzaladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Özel ODTÜ Ülkem Koleji kurucusu İbrahim Gül arasında imzalanan protokol çerçevesinde Güzelyurt Mahallesi’ne park ve kafeterya kazandırılacak. Projenin yapım işini Gül üstlenirken, işletmesini ise belediye yapacak. 

(MANİSA) - Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Özel ODTÜ Ülkem Koleji kurucusu İbrahim Gül arasında imzalanan protokol çerçevesinde Güzelyurt Mahallesi’ne park ve kafeterya kazandırılacak. Projenin yapım işini Gül üstlenirken, işletmesini ise belediye yapacak. 

Yunusemre Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle mahallelere hizmet kazandırmaya devam ediyor. Başkan Balaban da Güzelyurt Mahallesi’ne yeni hizmet kazandırmak için Özel ODTÜ Ülkem Koleji kurucusu hayırsever İbrahim Gül ile makamında protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde İbrahim Gül, Güzelyurt Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait alan üzerine halkın kullanacağı park ve kafeterya yapımını üstlenirken, belediye ise projenin işletmesini yapacak. 

İmza töreninde konuşan Balaban, İbrahim Gül’e teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Yunusemre Belediyesi ve Özel ODTÜ Ülkem Koleji olarak güzel bir iş birliğine imza attık. İmzalanan protokol çerçevesinde hayırseverimiz ODTÜ Ülkem Koleji’nin yanında park ve kafeterya yapıp belediyemize hibe edecek. Projemizin içerisinde basketbol sahası, kafeterya, yeşil alan ve Çölyak hastaları için ürün satış büfesi de yer alacak. Belediyemiz de buradaki kafeteryaları işleterek gelir elde edecek. Bize güvenerek protokole imza atan hayırseverimize teşekkür ediyorum. Her zaman halkımız için en iyisi neyse onu yapmaya gayret gösteriyoruz.”