(MANİSA) - CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Balaban, konuklarına yürüttükleri çalışmaları anlattı.  

Başkan Balaban, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakarlıoğlu ve Bekir Başevirgen’i CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ile makamında konuk etti. Ziyarette konuşan Balaban, şunları söyledi:

“Partimizin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ve milletvekillerimiz ile birlikte Yunusemre’mizi daha mutlu bir ilçe haline getirmek için büyük gayret gösteriyoruz. Partimizin halkçı ve sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Belediyemizin imkanları çerçevesinde var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin şimdiden halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışının farkını görmeye başladı. Sayın Genel Başkanımızdan aldığımız güçle milletvekillerimiz ile birlikte ilçemiz için önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” 

Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı

CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen’de Başkan Balaban’a başarılar diledi. Konuşmaların ardından Balaban’ın milletvekillerine yerel seçimlerin ardından geçen süre zarfında yaptıkları çalışmalar ve gelecek aylarda yapmayı hedefledikleri hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: anka