Gündem

Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni'ne Gözaltı!

İstanbul'da, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlar nedeniyle aralarında Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz'ün de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

 İstanbul'da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası sosyal medya platformlarında örgüt propagandası yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma kapsamında, teröristbaşı Gülen'in ölümü sonrası 4 şüphelinin sosyal medya platformları üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı tespit edildi.

Savcılık, aralarında Yeni Asya gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz'ün de bulunduğu şüphelilerin yakalanmasına yönelik gözaltı kararı verdi.

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

GÜLEN'E RAHMET DİLEMİŞTİ
Fethullah Gülen'in ölmesinin ardından, Yeni Asya Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gülen için rahmet dilemişti. 

Güleçyüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fethullah Gülen de imtihan dünyasından berzah âlemine göçmüş. Hakkındaki iddiaların hesabı artık öbür tarafta görülecek. Bu iddialar gerekçe gösterilerek yapılan ve nice insanın mağduriyetine sebep olan hukuksuzlukların son bulması dileğimizi bir kez daha tekrarlayarak, Allah rahmet ve adaletiyle muamele eylesin diyoruz. Camianın başı sağ olsun" ifadelerini kullanmıştı.