Bülten

Tuzla Belediye Başkanı Bingöl: "“Gerekirse kapılarda yatacağız ama o metroyu buraya getireceğiz”

İstanbul Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, ilçeye metroyu getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Gerekirse kapılarda yatacağız ama o metroyu buraya getireceğiz” dedi.

(İSTANBUL) - İstanbul Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, ilçeye metroyu getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Gerekirse kapılarda yatacağız ama o metroyu buraya getireceğiz” dedi. 

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ilçede ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Bingöl, vatandaşların ve esnafın şikâyetlerini dinledi. 

“Kapıda yatacağız, alacağız getireceğiz”

Adalar vapurunun gelecek hafta faaliyete başlayacağını açıklayan Eren Ali Bingöl, vatandaşlardan gelen metro sorularını ise "Şimdi metroyu sıkıştırıyoruz, metroyu getirmek için, şu tünel açma makinasını bir indirebilirsek rahatlayacağız. Yeter ki siz de bizim arkamızda bize cesaret veren olun. Gerekirse kapılarda yatacağız ama o metroyu buraya getireceğiz" diye yanıtladı.

Feribot seferleri UKOME'den oy birliğiyle geçti

Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME), gerçekleştirilen toplantı sonrası, Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleri hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyerek kararın, UKOME’den oy birliği ile geçtiği müjdesini verdi.