Bülten

Türkiye-Çekya karşılaşması, Fanzone İstanbul ile Festival Park Kadıköy’de

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş., Festival Park Kadıköy’de futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Çekya maçı Festival Park Kadıköy’de canlı olarak izlenebilecek.

(İSTANBUL) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş., Festival Park Kadıköy’de futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Çekya maçı Festival Park Kadıköy’de canlı olarak izlenebilecek.

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca futbol tutkunlarını ağırlayan Festival Park Kadıköy, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşmayı daha dev ekrana taşınıyor. 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Çekya maçında milli takıma destek olmak ve futbol coşkusunu dev ekranda yaşamak isteyen herkes Festival Park Kadıköy’e davetli.

Maç öncesi ve sonrasında düzenlenecek DJ performansları, çeşitli spor aktiviteleri ve eğlenceli oyunlarla dolu bir gün futbolseverleri bekliyor.

Şehrin merkezinde yer alan Festival Park Kadıköy, yalnızca maç gösterimleriyle değil; yeme-içme alanları, DJ performansları, çeşitli spor aktiviteleri ve oyunlarla dolu bir festival atmosferi sunarak futbol coşkusunu doruklara çıkarıyor.

Rexona ve Arçelik‘in ana sponsorluğunda; Tiktak, Evyap, WD-40, DeFacto, Nivea, Turknet, Sportive, sahibinden.com ve Spor İstanbul’un katkılarıyla gerçekleştirilen Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı yakından takip etmek isteyenler, Radar Türkiye üzerinden ücretsiz kayıt yaptırabilecek.