Eski ABD Başkanı Donald Trump, mevcut ABD Başkanı Joe Biden ile yapmak istediği karşılıklı tartışma programına ilişkin Biden'ın tartışmayı kabul Eedeceğinden şüphelendiğini söyledi. Trump buna ek olarak Biden'a uyuşturucu testi yapılması çağrısında bulundu.

Endonezya'da Sel Felaketi: 15 Kişi Hayatını Kaybetti! Endonezya'da Sel Felaketi: 15 Kişi Hayatını Kaybetti!

Biden'ın münazarayı kabul edip etmeyeceği sorulduğunda Trump, "Uyuşturucu testi istiyorum" diyerek, "Sanmıyorum ancak umarım yapar. Tartışmak istiyorum ve bence en azından onunla yapılacak münazaralarda uyuşturucu testi yapılmalı" dedi.

Biden'ın ne kullandığını bilmediğini söyleyen Trump, ancak Birliğin Durumu konuşmasını şimdiye kadarki en kötü konuşma olarak eleştirerek ulusu doğru bir şekilde temsil etmediğini vurguladı. Trump konuşmasında Biden'ın alışılmadık derecede yüksek enerjisinin bir tür kimyasal yardım aldığına işaret edebileceğini ima etti.

Trump, Biden'ın 3 saatlik olması muhtemel bir münazara ile ilgili soruya "Ayağa kalkabileceğini sanmıyorum. Bilemiyorum. Yapabileceğini umuyorum ama bakın, bunu yapmamasını ve harika bir başkan olmasını tercih ederim" diye ekledi.

Editör: Balcan Hande