(İSTANBUL) - Türkiye'nin en büyük sağlık ve sağlık teknolojileri konferanslarından “The Future Healthcare İstanbul” için geri sayım başladı. Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde 24-25 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecek konferansta, sağlığın geleceği konuşulacak.

2021'den bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve uluslararası sağlık sektörü ile sağlık alanında Türkiye'nin dev kuruluş ve firmalarını buluşturan konferans, bu yıl da binlerce katılımcıyı bir araya getirecek. Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde 24-25 Ekim günlerinde yapılacak 5. The Future Healthcare İstanbul'da iki gün boyunca sağlığın geleceği konuşulacak.

The Future Healthcare İstanbul CEO’su Çağlar Gözüaçık, bu yıl “Sağlıklı Dünya, Sağlıklı İnsanlar” (Healthy Planet, Healthy People) ana teması çerçevesinde dünyanın sağlık konusundaki geleceği, sağlık alanında politika yapıcılardan en etkili ve önde gelen bilim insanlarına kadar geniş bir yelpazede tartışılacağını belirtti.

Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması Kuşadası Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışması

Konferansa, akademisyenler, sektörde öncü rolü olan klinik sağlık uzmanları, ilaç firmaları, tıbbi cihaz üreticileri, sağlık sektöründe c-level pozisyonuna sahip konuşmacılar, sağlık hizmeti startup işletmeleri, hastane yetkilileri, açılış konuşmacıları ve sosyal medyanın önde gelen isimleri ile sağlık profesyonelleri katılacak. Konferans, yüzlerce son sınıf tıp öğrencisi ile iletişim kurma fırsatı sunacak.

Danışma komitesi üyeleri arasında, 28. Dönem Milletvekili Kalp Damar Cerrahı Prof.Dr.Halit Yerebakan, Polifarma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vildan Kumrulu, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, Antalya Belek Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çisil Sohodol, Veni Vita Health Genel Müdürü Beril Koparal Ergün, Nöroloji Uzmanı, BEYİNDER Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Profesörü Prof. Dr. Devrim Gözüaçık gibi isimler yer alıyor. 

ADVERTORIAL YAYIN

Kaynak: anka