Bülten

Tepebaşı'nda milli maç coşkusu

Tepebaşı Belediyesi, Eti Caddesi'ne kurduğu dev ekranla, ilçe sakinlerini 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımı'nın Çekya karşılaşmasının heyecanına ortak etti.

(ESKİŞEHİR)- Tepebaşı Belediyesi, Eti Caddesi'ne kurduğu dev ekranla, ilçe sakinlerini 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımı'nın Çekya karşılaşmasının heyecanına ortak etti.

Tepebaşı Belediyesi'nin Arçelik’in desteğiyle kurduğu dev ekran ile vatandaşlar, milli maç gecesinde bir araya geldi. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü ve son maçında A Milli Takım, Çekya ile mücadele etti. Yaklaşık 4 bin yurttaş, Belediye’nin Eti Caddesi kum sahaya kurduğu ekrandan maçı izledi. Milliler, Çekya'yı 2-1 mağlup ederek son 16'ya kaldı. Açık havada ekran karşısında buluşan vatandaşlar ise atılan goller ve galibiyetle büyük bir coşku yaşadı.

Milli takıma başarılar dileyen Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Tüm Türkiye tek yürek olarak, A Milli Futbol takımımızın yanındayız ve #Bizimçocuklar ile gurur duyuyoruz. Bize sergiledikleri performans ile büyük bir coşku yaşattılar. Çekya’yı 2-1 yenen A Milli takımımız kutluyorum. Bir sonraki turda #Bizimçocuklar’a başarılar diliyorum” dedi.