Bülten

Tepebaşı Belediyesi’nin Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor. Kurslara katılan öğrenciler hem el becerilerini geliştiriyor hem de yaz tatillerini verimli geçiriyor.

(ESKİŞEHİR)- Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor. Kurslara katılan öğrenciler hem el becerilerini geliştiriyor hem de yaz tatillerini verimli geçiriyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin çocukların gelişimine katkı sunmak için düzenlediği Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor. Belde Evleri ve Deneyimli Kafelerde düzenlenen Geri Dönüşüm Atölyesi'ne ve resim kursuna katılan çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde hem kendilerini geliştiriyor hem sosyalleşiyor.

Resim kurslarında 7-9 yaş arası 15 çocuk, sulu boya, pastel boya, kalem boya gibi temel resim tekniklerini öğreniyor. Geri Dönüşüm Atölyesi'ne katılan çocuklar ise atık kağıtları kullanılabilir nesne haline getirerek hem ülke ekonomisine katkı sunuyor hem de el becerilerini geliştiriyor.