(ESKİŞEHİR) - Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi’nde yaz dönemi kursları başlıyor. 8 yaş ve üzeri öğrenciler için ücretsiz olarak düzenlenen kurslara kayıtlar, 1 Temmuz Pazartesi günü çevrim içi olarak yapılacak.

Tepebaşı Belediyesi’nin her yaştan bireyi matematiğin gerçek dünyası ile tanıştırmayı amaçlayan Matematik Evi, eğlenceli matematik öğrenme metotlarını Eskişehirlilerle buluşturmayı sürdürüyor. Yaz dönemi eğitimleri kapsamında eğlenceli matematik, materyaller ile matematik, ispatlarla matematik ve origami ile matematik 8 yaş ve üzeri öğrenciler ile buluşacak.

Eğitimlere kayıt olmak isteyenler, kayıt formuna duyuru görselinde yer alan QR kod ve ‘https://tinyurl.com/matematikyaz’ bağlantısı üzerinden ulaşabilecek. 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak çevrim içi kayıtların ardından Matematik Evi’nde eğitimlerin başlangıç tarihi ise 8 Temmuz Pazartesi olarak belirlendi.

Yunusemre Belediyesi'nden işletmelere denetim Yunusemre Belediyesi'nden işletmelere denetim

Bahçelievler Mahallesi Medeniyet Sokak Bahadırkent Sitesi No: 10/1 adresindeki Matematik Evi hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 290 12 90 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek. 

Kaynak: anka