Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tekeciler Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ataç mahalle sakinlerine, “Size önümüzdeki 5 yıl tekrar hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunu da sizlerin gayretiyle, samimiyetiyle dostluğuyla ve güler yüzünüzle başaracağız” dedi.

SİNOP’UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ SİNOP’UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ

Başkan Ataç, kırsal mahalle sakinleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Ataç, son olarak Tekeciler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ataç, vatandaşlar ile sohbet ederek mahallede yapılan belediye hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyarette mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Ataç, şunları kaydetti:

“Her mahalle olduğu gibi Tekeciler Mahallesi de bizim için çok kıymetli. Buraya her konuda destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Mahallenin temel ihtiyaçları dışında tarımsal üretim yapması da bizim için önemli. O nedenle alternatif ürünlerin yaygınlaştırılması amacıyla başladığımız çilek fidesi dağıtımına da ilk bu mahallede başladık. Üretimde başarılı da olundu. Kırsal mahallelerin gelişimi bizim için çok kıymetli. Bu nedenle kırsal kalkınma başta olmak üzere her türlü hizmeti ve desteği vermeye devam edeceğiz. İnşallah bu seçimde Tepebaşı yüz akı olacak. Güzel bir seçim geçireceğiz. Hep birlikte elbirliğiyle bu başarıyı elde edeceğiz. Biz de size önümüzdeki 5 yıl tekrar hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben buraya siyaset için gelmedim. En iyi hizmet en iyi siyasettir. Ben samimiyete inanan bir insanım. İlişkilerde samimiyet olmazsa hiçbir işe yaramaz. Tepebaşı Eskişehir’de en yüksek oyu alacağı bir seçim geçirecek. Bunu sizlerin takdiriyle, samimiyetiyle dostluğuyla ve güler yüzünüzle başaracağız.”

Kırsal Kalkınma Eylem Planı “Alternatif Ürün Tarımının Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında pazar değeri yüksek tarım ürünleri yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla dağıtılan çilek fidelerini yetiştiren kadınlar, Ataç’a ekonomilerine katkıda bulunması dolayısıyla teşekkürlerini iletti. 

Kaynak: anka