(MERSİN) - Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği 'Tarsus Yaz Akşamları Şenliği'ne, vatandaşlar, yoğun ilgi gösteriyor. Her cumartesi akşamı, Atatürk Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oluyor. 

Tarsus Belediyesi, yaz döneminde de etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda 'Tarsus Yaz Akşamları Şenliği' ile yurttaşlar, birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle buluşuyor. Açık hava sineması, eğlence parkurları, çocuklar için oyun alanları ve çeşitli ikramlarla dolu dolu geçen şenlik, renkli görüntülere sahne oluyor.

    Uluslararası Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu     Uluslararası Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu

Şenlikte olmaktan memnuniyetini dile getiren bir vatandaş “Her şey çok güzel. Belediye Başkanımız Ali Boltaç’a çok teşekkür ediyor, devamını diliyoruz. Çocuklarımız internetten ve telefondan bunalmış durumda bu yüzden böyle etkinliklere ihtiyacımız vardı” dedi.

Torunlarıyla birlikte şenliğe geldiğini anlatan bir diğer vatandaş, “Etkinlik çok güzel, her Cumartesi torunlarımla birlikle geliyoruz. Etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: anka