3 ay önce Bülten

Türkiye'nin en tanınmış sanat koleksiyonerlerinden Mehmet Çebi, sanatseverleri "1 Hattat 2 Ressam Sergisi" ile buluşturacak. 14 Temmuz akşamı Lütfi Kırdar Sergi Salonu'nda açılışı yapılacak sergi, 15-21 Temmuz günleri arasında ücretsiz gezilebilecek.

3 ay önce Yaşam

Yıldırım Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ‘Demokrasiye Sahip Çıkan Milletin Zaferi’ fotoğraf sergisi açtı Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde 54 fotoğrafın sergilendiği organizasyon 16 Temmuz saat 17 00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak

3 ay önce Yurt

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı’nda YK Enerji’nin maden sahası etrafına dikenli tel çekilmeye başladı. Köylüler ise duruma tepki gösterdi. İkizköy Muhtarı Nejla Işık, ''Hiçbir faaliyet yapmamaları gereken zeytinliklerimizin hemen dibine kadar gelmişler. Haydar amcamızın zeytinlerine gireceği yolu direklerle kapatmışlar. Şimdi bu köye görülen reva mıdır bu? 5 senedir burada zeytinliklerin yanında hiçbir şey yapılamaz diyoruz, burada gizli saklı zeytinleri sökmeye kalkacaklar herhalde'' dedi.

3 ay önce Gündem

Bursa’da surların içinde bulunan Zindan Kapı Müzesi, Bursalılar ve turistler tarafından büyük ilgi görüyor

3 ay önce Gündem

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü Sera Kadıgil, Beşiktaş Cumartesi Pazarı’nda vatandaşlara seslendi. Erken seçim çağrısı yapan Kadıgil, ''En düşük emekli aylığının asgari ücrete çıkmasını sağlayalım. Asgari ücretin yaşayabilecek bir seviyeye çıkmasını sağlayalım. El ele verelim bizi soyan bu hırsızlardan kurtulalım, hemen seçim diyoruz, bugün seçim diyoruz'' dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Karaduvar Mersin’in en güzel, en tarihi mahallelerinden bir tanesi. Biz oraya gerçek anlamda yatırım bekliyoruz; sahil bandı projesi kapsamında turizme açılması ve bu yönde yatırımların olmasını bekliyoruz. Ama Cumhurbaşkanı, 2020’de Toros Tarım A.Ş.’ye orayı endüstri bölgesi ilan etmişti. Danıştay bizi haklı gördü. Ve Cumhurbaşkanı kararnamesini iptal etti. Mersin’in bir santim toprağını kirletmeyiz, kirlettirmeyiz, buna izin vermeyiz" dedi.

3 ay önce Gündem

Yıldırım Belediyesi, 11 yıllık ‘Fetret Devri’ne son verip, kardeş kavgasını bitiren ve bu yüzden de ‘Osmanlı’nın ikinci kurucusu’ olarak adlandırılan Sultan Çelebi Mehmet’i tahta çıkış yıl dönümünde yad etti Anma etkinliklerine; Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı Yeşil Meydanı’nda mehter takımının gösterileriyle başlayan etkinlik Yeşil Türbe’de Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile sona erdi

3 ay önce Bülten

İzmir’de etkili olan sağanak yağışın ardından ilçede yaşanan olumsuzlukları geç saatlere kadar sahada takip eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Mutlu, Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’na giderek yollarda meydana gelen çökmeleri yerinde inceledi.

3 ay önce Gündem

İzmir’de dün etkili olan şiddetli yağmurdan kaçmaya çalışan iki kişinin elektrik akımına kapılıp hayatını kaybettiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

3 ay önce Ekonomi

Bakan Kacır, bir televizyon kanalında katıldığı programda, Türkiye'ye gerçekleştirilen yatırımlara ilişkin değerlendirmede bulundu.