3 ay önce Gündem

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ‘kara para aklama’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Neslihan Güngen ve İnanç Güngen çifti ile birlikte aralarında bir vergi müfettişinin de olduğu 17 kişi tutuklandı.

3 ay önce Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezin simge noktalarından olan Çaybaşı Deresi’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in yakından takip ettiği, tarihi dokuların ve asırlık ağaçların yer aldığı dere yatağı içerisinde herhangi bir zarar oluşmaması için el işçiliği ile temizlik yapıldı Çöplerin toplandığı noktanın altından çıkan çay balıkları ise yapılan çalışmanın ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu

3 ay önce Bülten

Menderes Belediyesi, parkları çocukların gelişim ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla oyunlarla süslüyor.

3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

Ankara Valiliği, Ankara'nın kuzey ve batısında yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, vatandaşları uyardı.

3 ay önce Gündem

İsrail’in El Mavasi mülteci kampına gerçekleştirdiği hava saldırısında, bölgedeki sağlık ekiplerinin aktardığı bilgilere göre 50’den fazla ölü, çok sayıda yaralı var. El Mavasi kampı İsrail güçlerince ''güvenli bölge'' olarak belirlenmiş ve bölgeye savaştan kaçan çok sayıda sivil yerleşmişti..

3 ay önce Gündem

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan yarın Türkiye'ye geliyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan mevkidaşı ile yapacağı görüşmede, başta Gazze olmak üzere bölgesel gelişmeleri ele alacak. Ziyaret kapsamında, 2016 yılında Türkiye ile Suudi Arabistan arasında kurulan Türk-Suudi Koordnasyon Konseyi'nin canlandırılması amacıyla hazırlanan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Suudi Arabistan Krallığı Hükümeti Arasında Koordinasyon Konseyi Kurulmasına İlişkin Mutabakat Belgesinin Tadili Protokolü" de imzalanacak.

3 ay önce Ekonomi

Düzce’de fındık üreticileri, 2024 yılı hasat dönemine yönelik hazırlıklarına devam ediyor

3 ay önce Bülten

Gölbaşı Belediyesi, şehitliklerde gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarının yanı sıra mezarlardaki bayrakları da yenileriyle değiştirdi.

3 ay önce Gündem

İzmir’de dün etkili olan şiddetli yağmurdan kaçmaya çalışan iki kişinin su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiği Konak ilçesi Enver Dündar Başar Sokak'taki incelemeler sürüyor.